середу, 6 жовтня 2021 р.

Клінінг компанії

 


Прибирання квартир після смерті

Усі ми, так або інакше, стикаємося із смертю. У дитинстві у нас гинуть кішечка, собачка або папужка. Ми не замислюємося про те, що після загибелі вихованця треба зробити дезинфекцію і прибирання приміщення. Про це думають наші батьки.

 Потім в підлітковому віці ми бачимо, як один за іншим йдуть з життя літні сусіди, бабусі і дідусі, але нас так само не хвилює, що там буде потім і хто зважиться прибрати приміщення після смерті того або іншого сусіда. Наше завдання пособолезновать, згадати і піти додому. Потім смерть приходить до наших близьких і рідних.

    Перефразовуючи знаменитого Воланд, скажімо, що людина смертна, а іноді буває несподівано смертний! Буває, що смерть наздоганяє несподівано. Від нещасних випадків ніхто не застрахований! І в таких випадках життєво потрібна допомога професіоналів. Адже після смерті в організмі людини відбуваються дуже швидкі процеси гниття, запах і патогенні мікроби поширюються по приміщенню миттєво і одним провітрюванням і миттям підлоги тут, на жаль, не обійтися. Треба усунути саму причину джерела запаху - продезинфікувати спеціальними препаратами те місце де знаходився померлий. Прибирання приміщення після раптової смерті вимагає спеціальної підготовки і навичок.

 Ось так виглядають самі запущені місця смерті людей. Навряд чи не підготовленій особистості вистачить духу навіть зайти до місця погибелі.

Ця професія, хоч похмура, але потрібна в нашому світі.

Немає коментарів:

Дописати коментар