вівторок, 19 жовтня 2021 р.

Археологія - професія, що є частиною нашого майбутнього та минулого

 Коли ми були маленькі то всі любили щось колупати, знаходити. пізнавати. Наприклад гра знайти щось у дитячих журналах та інтерактивних іграх, багато мультиків на логіку та розширення мислення. І я люблю таке і досі, думаю більш частина теж, тому саме я і вибрала професію де люблять колупатися у землі, знаходити кістки когось, і їздити за пів планети від дому........але це того варто)))))

Археологія - це наука, що вивчає історичний розвиток суспільства на основі матеріальних залишків життя та діяльності людей – речових археологічних пам’яток від кам’яної доби до середньовіччя. На основі археологічних досліджень відтворюється історія епох, які мало або зовсім, не висвітлені писемними джерелами.

  Основний принцип археології - всі види діяльності людини залишають слід.

Мені здається і так зрозуміло що це наука яка вивчає нашу історію за скелетами, предметами побуту, різних мінералів....тобто все, що може розкрити історію наших предків. Хоча дивно стільки часу вже минуло з того як виникло поняття історія взагалі що вже казати про археологію. а людство ще не знайшло і на половину відповіді.
Але не все так сумно як здається. час іде. ми разом з ним. науки постійно самовдосконалюється 

Чем отличаются и что изучают палеонтология и археология?
















Немає коментарів:

Дописати коментар