середу, 20 жовтня 2021 р.

Медичні університети України

Кожному з нас потрібна робота, тому кожному з нас потрібно освіта.

Для отримання кваліфікації Доктор медицини студенти проходять навчання тривалістю 6 років. Медична освіта в Україні - можливість отримати не тільки теоретичні знання, а й практичні навички. Під час навчання студенти проходять стажування в медичних центрах та лікарнях, в лабораторіях і клініках, які працюють на сучасному обладнанні із залученням висококваліфікованих професорів і докторів.


Акцент на отримання практичного досвіду для майбутніх лікарів - головна особливість і безумовна перевага медичної освіти в Україні. Медична освіта (MBBS) в Україні цінується у всьому світі, отриманий в Україні диплом Доктора медицини визнається всіма медичними порадами зарубіжних країн.


Медичні вузи України визнаються міжнародними організаціями, такими як: Всесвітня організація охорони здоров'я, Міжнародна організація охорони здоров'я, IMED, UNESCO і AMEE. Студенти, які отримали медичну освіту в Україні, мають право взяти участь у міжнародних ліцензованих іспитах, наприклад, USMLE, PLAB і інші. Іноземні студенти мають хороші шанси отримати роботу в європейських країнах після завершення навчання в українських вузах.

Якщо Ви вирішили пов’язати свою кар’єру з медициною за програмою в Україні, то наступним етапом буде вибір вищого навчального закладу. Згідно з новітніми даними (на 2018 рік) в 10 найкращих медичних університетів України увійшли:


Національний медичний університет імені О.О. Богомольця (http://nmuofficial.com/)

Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького (https://new.meduniv.lviv.ua/)

Національний фармацевтичний університет (https://nuph.edu.ua/)

Фотоальбом університетів:


Немає коментарів:

Дописати коментар