вівторок, 5 жовтня 2021 р.

Маркетолог - професія, що рухає світ!


 З дитинства я не знала, яку саме професію оберу у дорослому житті. Журналістка, танцівниця, телеведуча - в моєму списку було дуже багато позицій. Але, коли я відкрила для себе професію маркетолога, я остаточно
визначилася. 



Різноплановість. Маркетолог - це спеціаліст з просування товарів та послуг на ринку. Це людина, яка знає смаки та вподобання аудиторії та вміє запропонувати саме те, чого наразі потребують потенційні покупці. Ця професія поєднує у собі одразу декілька, дуже популярних професій: піарщик, копірайтер, організатор заходів, менеджер, математичний аналітик - ти маєш мати навички у всіх цих галузях.

Поєднання непоєднуваного. Якщо тобі однаково легко дається написання творів і аналіз графіків функцій, то ця професія точно для тебе. Маркетолог повинен не тільки придумати або організувати рекламну кампанію, насамперед, справжній спеціаліст у сфері маркетингу повинен уміти проаналізувати ринок, зіставити дані і прорахувати усі можливі проблеми. Працюючи з такими, здавалося б, різними видами діяльності, твій мозок завжди буде у тонусі.

Кар'єрний ріст. Маркетинг - сфера, яка розвивається просто надшвидкими темпами. Постійно з'являються нові відгалуження маркетингу, прийоми, стратегії, компанії. Будучи хорошим спеціалістом, ти не тільки ніколи не залишишся без роботи, а ще й матимеш гарні перспективи кар'єрного росту.

Завжди будеш в "темі". Працюючи маркетологом,тобі доведеться постійно слідкувати за новими тенденціями, трендами,винаходами, змінами. Ти завжди зможеш підтримати розмову не тільки зі своїми однолітками, а й з підлітками, і навіть з маленькими дітьми, які у наш час розбираються в технологіях краще деяких дорослих. Також, ти постійно будеш знайомитися з новими,цікавими людьми, від яких зможеш дізнатися багато нового.

Отож, маркетинг - це один з рушіїв прогресу. А будучи маркетологом, ті теж допоможеш нашому суспільству розвиватися і рухатись далі.



Немає коментарів:

Дописати коментар