вівторок, 19 жовтня 2021 р.

Творча професія - хореограф

  Багато хто думає, що хореограф - це не професія. Думають, що дуже легко навчатись за цією спеціальністю. Але не всі знають, як це тяжко. 

 Хореограф — це спеціаліст у галузі хореографії, постановник танців  та спектаклів;  Хореограф виступає представником творчої професії, який ставить постанови як для своєї групи так і для інших.


 В танці повинні виконуватися все злагоджено. Хореографи працюють з танцюристами, щоб  відпрацювати танець,дати йому логічну завершеність.

Основним завданням хореографа є створення  гармонійногї танцювальної композиції. Представник даної професії розподіляє між танцюристами конкретні образи. Бере до уваги здібності і характер кожного учасника в танці. Він  підбирає музичний супровід і костюми. Але це не так вже й просто як здається на перший пошляд.

 У хореографа повинен бути план дій підготовки номера танця. Вони заключаються у підготовці сценарію, кастинку на ту чи іншу роль, підбір музичного супроводу, огляд як по одній особі так і в колективі, генеральні репетиції, ну і самі уроки хореографії.

Важливо щоб представник хореографії мав музичний слух, організаторські здібності, відчуття ритму.

В данній спеціальності також є і мінуси. 
1)Це травми. 
2) Не має особистого життя, якщо весь свій час присвячувати професії 

3)Щоденні репетиції і витрати сил


Немає коментарів:

Дописати коментар