пʼятниця, 22 лютого 2019 р.

Конкурс "Країнознавець" - інформація




З 2010 року Центр туризму та краєзнавства учнівської молоді розпочав реалізацію проекту «Країнознавець», метою якого є знайомство з географією, історією, культурою та загальними тенденціями розвитку світу через поглиблене вивчення окремих держав.


Конкурс проводиться протягом навчального року. За цей час команди беруть участь в трьох етапах, що складаються з теоретичної та практичної частин. Кожен етап присвячено вивченню певної теми. Так, на першому етапі команди знайомляться з географією країни, що вивчається. На другому етапі розглядається історія. Обов’язковими завданнями перших двох етапів є створення тематичних мультимедійних презентацій присвячених визначним постатям країн, що вивчаються, а також розробка віртуальних екскурсій найбільшими містами цих країн. Третій етап конкурсу присвячений культурі. Творчим завданням цієї частини конкурсу є презентація культури країни. Команди створюють театралізовані дійства з використанням народних пісень та танців, а також інсценізують народні казки та легенди.


На заключному, четвертому етапі, команди, що посіли призові місця відвідують країну, яку вивчали протягом року.



Участь у проекті «Країнознавець» дає можливість отримати нові знання та досвід, розвиває творчу ініціативу школярів, розширює коло інтересів учнівської молоді та сприяє організації змістовного дозвілля всіх його учасників, оскільки підготовка до кожного з етапів вимагає згуртованості, ініціативності та активної роботи всієї команди.


Інформація з http://ctkum.kiev.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар