Екскурсія на Київський хлібокомбінат №10
19 квітня наш класс відвідав Київський хлібокомбінат №10.
Це наймолодше пiдприємство у хлiбопекарськiй галузi України, воно почало
працювати у 1995 році.
Хліб займає важливе місце в раціоні людини, це продукт щоденного вживання,
в ньому міститься велика кількість корисних речовин, необхідних для
життєдіяльності організму.
Тому дотримання технологій і виробництво хліба відмінної якості має велике
значення для здоров'я людини, для його правильного та безпечного харчування.
Випічка хлібобулочних виробів пов'язана з давніми традиціями, а сучасні
можливості та технології дозволяють зробити хлібобулочні вироби ще смачнішими,
ароматними, збільшити термін зберігання свіжого продукту.
І в цуьому наш клас зміг переконатися відвідавши цю екскурсію.
Багато цікаво розповіла нам екскурсовод про історію заводу,
про те, що на сьогодні а всiх технологiчних лiнiях
впроваджена новiтня система облiку готової
продукцiї, що дозволяє мати оперативну iнформацiю як про витрату сировини, так
i про кiлькiсть продукцiї, що випускається.
А ще відбулося дужжжжже смааааачнююююче поїдання найсвіжішої випічки.
Хліб різних сортів , батони, кекси,круасани, булочки з різноманітною начинкою......
Неймовірно смачно!
Нам сподобалось!
Було цікаво і дуже смачно!!!
Немає коментарів:
Дописати коментар