середу, 25 квітня 2018 р.

Екскурсія на Київський хлібокомбінат №10



    19 квітня наш класс відвідав Київський хлібокомбінат №10.



   
      Це наймолодше пiдприємство у хлiбопекарськiй галузi України, воно почало працювати у 1995 році.
 

   Хліб займає важливе місце в раціоні людини, це продукт щоденного вживання, в ньому міститься велика кількість корисних речовин, необхідних для життєдіяльності організму. 
 

     Тому дотримання технологій і виробництво хліба відмінної якості має велике значення для здоров'я людини, для його правильного та безпечного харчування.   Випічка хлібобулочних виробів пов'язана з давніми традиціями, а сучасні можливості та технології дозволяють зробити хлібобулочні вироби ще смачнішими, ароматними, збільшити термін зберігання свіжого продукту.
 
      І в цуьому наш клас зміг переконатися відвідавши цю  екскурсію.

     Багато цікаво розповіла нам екскурсовод про  історію заводу,
про те, що на сьогодні а всiх технологiчних лiнiях
впроваджена новiтня система облiку готової продукцiї, що дозволяє мати оперативну iнформацiю як про витрату сировини, так i про кiлькiсть продукцiї, що випускається.
 
А задобу  виробляється 180 тонн хлiбобулочних виробiв!




     А ще відбулося дужжжжже смааааачнююююче поїдання найсвіжішої випічки. 

    Хліб різних сортів , батони, кекси,круасани, булочки з різноманітною начинкою...... 



Неймовірно смачно!


Нам сподобалось!
Було цікаво і дуже смачно!!!




Немає коментарів:

Дописати коментар