понеділок, 19 грудня 2016 р.

Сьогодні у нас свято - ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ !

   Насичений подіями рік добігає кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята. Найулюбленіше свято, якого чекає вся дітвора – день Святого Миколая.  Це світле і радісне свято, сповнене особливим теплом. Тож саме дітлахи найбільше чекають на це свято. Адже вони знають, що за їх слухняність, старанність, працьовитість Святий принесе їм безліч подарунків.

   Сьогодні у нашій гімназії "Оболонь" відбулася вистава присвячена Дню Св. Миколая, яку ми підготували для всіх школярів та вчителів і батьків. Свято організували класний керівник - Тетяна Петрівна та учні нашого 6-А класу. Ми старанно готувалися до концерту, де показували присутнім  свої вміння: розказували вірші та танцювали.

   По закінченні вистави учні та батьки отримали масу позитивних вражень та гарний настрій на весь день! Радість, усмішка та щирість в дитячих очах ще раз переконали усіх присутніх на святі, якою великою справою є творити добро, дарувати один одному любов та доброту!
 
  Також я вітаю всіх своїх однокласників, вчителів та класного керівника з святом Святого Миколая! Миру і добра всім!
                                                                                                                     Голобин Софія
                                        

Немає коментарів:

Дописати коментар